• Aging Gracefully: Unique Senior Residence for Upscale Tastes

    In addition to repurposing the existing Villa Kurfürst into the new main house of this compound including reception, lounge, dining hall, and treatment rooms, Atelier Estimo also developed two complementary new buildings with a total area of more than 3500 square meters for the compound. The entire park consists of approximately 22,000 square meters. The expanse, restrained yet full of character, is home to distinguished, hotel-like rooms in addition to a wellness area with the requisite sport and fitness rooms. Designed in conjunction with landscape architects, the newly landscaped park with its expansive pond and added pool area invites its future inhabitants to enjoy the space and be active daily.
  • limestone
  • warm grey