• The staging of a space requires a clear distribution of roles: What occupies centre stage and what is backdrop?

    The Poggenpohl kitchen studio – a shop-in-shop concept at the Hans Eisenring headquarters in Sirnach – is both stage and gallery: It places the exhibited items perfectly in the spotlight and yet permits the clientele to discover the kitchens and intervene in the staging themselves. Thus a wide range of light moods can be tried out to discover the effects of skirting, recess or background lighting. And all the while the elements of the showroom, including the high-quality, seamless floor, deliberately take a back seat. Apart from the interior design, we were also able to incorporate our graphic expertise, for example in the signage or in the presentation of materials and samples.
  • It is always our aim that even subjective perception takes place at the highest level.
  • egg white
  • fresh herbs